top of page
En kock som tillagar kött och lägger upp fint på en tellrik.

Trerättersmeny

640

Förrätt

Pilgrimsmussla med smörstekt sparris, syrliga äpplen, ärtpuré, och rostade pumpafrön

eller

Handbankad carpaccio på oxfilé med syrad rödlök och rieslingemulsion, toppat med parmesan och pinjenötter

Varmrätt

Torsk med fänkålssås, brynt smör, dillslungad potatis och sparrisbroccoli

eller

Lammytterfilé med rödvinssås, bakade betor, griljerad spetskål och palsternackspuré

Efterrätt

Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar

Förrätter

Pilgrimsmussla med smörstekt sparris, syrliga äpplen, ärtpuré, och rostade pumpafrön 

190

Handbankad carpaccio på oxfilé med syrad rödlök och rieslingemulsion, toppat med parmesan och pinjenötter

180

Toast Skagen - På vårt vis

180

Rödbetscarpaccio med getostkräm, syrade polkabetor och rostade solrosfrön

150

Löjrom med smetana, rödlök och salta chips

190

Varmrätter

Torsk med fänkålssås, brynt smör, dillslungad potatis och sparrisbroccoli

340

Oxfilé med krispiga potatisar, portobellosvamp, smörstekt sparris och en örtsås

340

Lammytterfilé med rödvinssås, bakade betor, griljerad spetskål och palsternackspuré

360

Timjansbakad rotselleri med rödbetshummus, rostade hasselnötter, bakade betor och sparrisbroccoli

260

Skaldjursgryta med saffran och fänkål, toppad med räkor och en havskräfta

320

Färska pastaskruvar med en krämig sås på portobellosvamp, toppas med pinjenötter och parmesan
 
För de hungriga köttätarna - toppa pastan med en oxfilé

260/330

Efterrätter

Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar

160

Brownie med rostade hasselnötter, nysnurrad vaniljglass och hjortroncoulis

160

3x ostar från Ölands Köksmejeri i Alby

140

Nysnurrad vaniljglass med jordgubbar

110

Affogato - vaniljglass som toppas med en rykande espresso

100

Med reservation för ändring

bottom of page