top of page
Trerättersmeny
595
Förrätt
Pilgrimsmussla med blomkålsskott, gröna äpplen och ärtpuré
eller
Carpaccio på oxfilé, rostade pumpafrön, picklad rödlök och rieslingemulsion
Varmrätt
Torsk med fänkålssås, sparrisbroccoli, bakad morot och smörstekt potatis
eller
Oxfilé med bearnaisesås, griljerad spetskål och smörstekt potatis
Efterrätt
Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar
Förrätter
Pilgrimsmussla med blomkålsskott, gröna äpplen och ärtpuré
185
Carpaccio på oxfilé, rostade pumpafrön, picklad rödlök och rieslingemulsion
169
Toast Skagen - inga konstigheter
175
Rödbetscarpaccio med getostkräm och rostade solroskärnor
149
Varmrätter
Torsk med fänkålssås, sparrisbroccoli, bakad morot och smörstekt potatis
325
Oxfilé med bearnaisesås, griljerad spetskål och smörstekt potatis
335
Lammytterfilé med rödvinssås, smörstekta champinjoner, bakad rödbeta och palsternackspuré
345
Gnocchi med en krämig cashew- och svampsås, rostade pinjenötter och parmesan
239
Moule Marinière med surdegsbröd
275
Efterrätter
Chokladbrownie med kolabakad rabarber och italiensk maräng
145
Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar
145
Glass med jordgubbar
110
Öländska ostar från Ölands Köksmejeri i Alby
135
bottom of page