
Trerättersmeny
640
Förrätt
Pilgrimsmussla med smörstekt sparris, syrliga äpplen, ärtpuré, och rostade pumpafrön
eller
Handbankad carpaccio på oxfilé med syrad rödlök och rieslingemulsion, toppat med parmesan och pinjenötter
Varmrätt
Torsk med fänkålssås, brynt smör, dillslungad potatis och sparrisbroccoli
eller
Lammytterfilé med rödvinssås, bakade betor, griljerad spetskål och palsternackspuré
Efterrätt
Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar
Förrätter
Pilgrimsmussla med smörstekt sparris, syrliga äpplen, ärtpuré, och rostade pumpafrön
190
Handbankad carpaccio på oxfilé med syrad rödlök och rieslingemulsion, toppat med parmesan och pinjenötter
180
Toast Skagen - På vårt vis
180
Rödbetscarpaccio med getostkräm, syrade polkabetor och rostade solrosfrön
150
Löjrom med smetana, rödlök och salta chips
190
Varmrätter
Torsk med fänkålssås, brynt smör, dillslungad potatis och sparrisbroccoli
340
Oxfilé med krispiga potatisar, portobellosvamp, smörstekt sparris och en örtsås
340
Lammytterfilé med rödvinssås, bakade betor, griljerad spetskål och palsternackspuré
360
Timjansbakad rotselleri med rödbetshummus, rostade hasselnötter, bakade betor och sparrisbroccoli
260
Skaldjursgryta med saffran och fänkål, toppad med räkor och en havskräfta
320
Färska pastaskruvar med en krämig sås på portobellosvamp, toppas med pinjenötter och parmesan
För de hungriga köttätarna - toppa pastan med en oxfilé
260/330
Efterrätter
Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar
160
Brownie med rostade hasselnötter, nysnurrad vaniljglass och hjortroncoulis
160
3x ostar från Ölands Köksmejeri i Alby
140
Nysnurrad vaniljglass med jordgubbar
110
Affogato - vaniljglass som toppas med en rykande espresso
100
Med reservation för ändring