top of page
En kock som tillagar kött och lägger upp fint på en tellrik.

Trerättersmeny

595

Förrätt

Pilgrimsmussla med blomkålsskott, gröna äpplen och ärtpuré

eller

Carpaccio på oxfilé, rostade pumpafrön, picklad rödlök och rieslingemulsion

Varmrätt

Torsk med fänkålssås, sparrisbroccoli, bakad morot och smörstekt potatis 

eller

Oxfilé med bearnaisesås, griljerad spetskål och smörstekt potatis

Efterrätt

Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar

Förrätter

Pilgrimsmussla med blomkålsskott, gröna äpplen och ärtpuré

185

Carpaccio på oxfilé, rostade pumpafrön, picklad rödlök och rieslingemulsion 

169

Toast Skagen - inga konstigheter

175

Rödbetscarpaccio med getostkräm och rostade solroskärnor

149

Varmrätter

Torsk med fänkålssås, sparrisbroccoli, bakad morot och smörstekt potatis 

325

Oxfilé med bearnaisesås, griljerad spetskål och smörstekt potatis

335

Lammytterfilé med rödvinssås, smörstekta champinjoner, bakad rödbeta och palsternackspuré

345

Gnocchi med en krämig cashew- och svampsås, rostade pinjenötter och parmesan

239

Moule Marinière med surdegsbröd 

275

Efterrätter

Chokladbrownie med kolabakad rabarber och italiensk maräng

145

Rabarberpaj med vaniljsås och jordgubbar

145

Glass med jordgubbar

110

Öländska ostar från Ölands Köksmejeri i Alby

135

bottom of page